Notícies

Calendari 2023

Icon 5 de novembre de 2022

MARÇ
3/4/5/6 – STRADE BIANCHE (carretera o gravel)

Visitarem Siena a la Toscana per presenciar una de les clàssiques que s’ha convertit en el “6è monument”. Dissabte veurem, a peu d'”sterratos”, la cursa dels pros i diumenge nosaltres
serem els protagonistes participant en la marxa cicloturista.

25 – GRAVACALÇOTADA (gravel o btt)

La tradicional pedalada de gravel amb sortida i arribada al Rest. Cal Pupinet de Castellbisbal. En acabar el recorregut comentarem la jugada entre calçot i calçot.

ABRIL
31 (març)/1/2/3/4 – SETMANA SANTA AL TOUR DE FLANDES (carretera)

El pavé serà el protagonista d’aquesta sortida. Visitar un país on el ciclisme és l’esport nacional sempre és un plaer. Si a més ho fas coincidir amb la clàssica que paralitza aquest país, el plaer és doble. El dissabte 1 d’abril participarem en la cicloturista del Tour de Flandes amb sortida i arribada a Oudenaarde. Diumenge ens acostarem al mur de Patterberg per veure passar els pros. Dilluns farem els trams més famosos de la Paris-Roubaix (que es disputarà el 9 d’abril).

29/30/1 (maig) – MAESTRAT (carretera)

Aprofitarem el dilluns festiu per pedalar 3 dies  per un territori salvatge i impressionant. Repetirem algunes carreteres d’altres edicions, però també descobrirem nous indrets.

MAIG
15/16/17/18/19 – MALLORCA (carretera)

5 etapes per l’illa amb més atractius per la pràctica del cicloturisme a Europa. Un clima amb temperatures suaus i una xarxa de carreteres secundàries, que supera els 1.600 quilòmetres, la converteixen en la destinació ideal pels cicloturistes.

27/28 – BREVEREST (carretera i/o gravel)

4 itineraris, 30 hores, 8.848 m de desnivell positiu, 2 versions: carretera i gravel, 1 comarca: el Berguedà, 1 camp base: Guardiola de Berguedà. A partir d’aquest any, tothom qui completi el Breverest, cada vegada que demani roba de Guiabike inserterem el logo Breverest en el seu mallot. … Que tothom sàpiga amb qui se les té.

JUNY
4/5/6 – GRAVEL PELS PIRINEUS (gravel)

Recorregut entre Tarascon i Bossost. Començarem pels boscos de l’Arieja fins a arribar a un dels principals al·licients de la ruta, el coll D’Aula. Possiblement el port pirinenc més espectacular i un dels més exigents. Finalitzarem l’itinerari arribant a la Vall d’Aran.

11/12/13/14/15/16/17 – ASTÚRIES (carretera)

La Vuelta ha deixat testimoni i ha convertit en autèntics mites alguns ports asturians. Però encara hi ha molt territori “verge” per explorar. Farem una barreja de ports clàssics com Angliru, Gamoniteiro o Lagos de Covadonga amb autèntics desconeguts. El paisatge, la gent, la gastronomia, … També ens ajudarà a convertir el viatge amb una experiència única.

JULIOL
30 (JUNY) 1/2/3 – PAÍS BASC – LE TOUR DE FRANCE (carretera)

El País Basc és un país amb una llarga tradició ciclista i amb una de les millors i més entenses  aficions. El Tour de França és la cursa de les curses amb diferència.
Una oportunitat única de poder viure el Tour al País Basc no l’hauria de deixar escapar ningú que l’apassioni una mica el ciclisme. Nosaltres hi serem!!!

16/17/18/19/20/21/22 – ALPS (gravel)

A Guiabike juliol és sinònim d’Alps. La proposta de l’any passat amb etapes de gravel on els participants van afirmar que mai havíem pedalat per llocs tant espectaculars ens anima a repetir la proposta però variant els itineraris. El repte de fer-ho millor és difícil però ens esforçarem per aconseguir-ho.

29/30 – ARIEJA NOMÉS PER A DONES (carretera)

L’aventura és de gènere femení així que aquesta aventura serà exclusivament per a dones. L’Arieja és la nostra inspiració, juguem a casa: ports, boscos, rius, pobles … i carreteres sense trànsit. Dues etapes amb el bo i millor de la comarca.

AGOST/SETEMBRE

27/28/29/30/31/1/2 – STELVIO (carretera)

Hi ha qui afirma que el Passo Stelvio és la carretera més espectacular del món … El que sí que és segur és que és una de les que transita a més alçada d’Europa a  2.758 i que les seves corbes impossibles són les més fotografiades a les xarxes. Tot bon cicloturista hauria de fer, almenys un cop a la vida, la seva ascensió. Nosaltres pujarem i baixarem per les tres cares. Tampoc ens oblidarem dels ports veïns Gavia i Mortirolo…. Però us sorprendrem amb un parell d’ascensions menys conegudes però d’una bellesa única.

SETEMBRE

24/25/26 – MENORCA ( BTT)

Si relacionem Menorca i bici segurament us vindrà al cap el camí de cavalls. A Guaibike ens agrada ser originals així que us oferirem els millors trams del camí de cavalls, però en tres etapes independents que ens estalviarà els trams amb menys encant d’aquesta ruta. Un recorregut únic dissenyat per bikers locals.

OCTUBRE
12/13/14/15 – MONT VENTOUX (gravel i/o carretera)

El Mont Ventoux no necessita presentació, el Tour ha convertit aquesta ascensió en un referent per a tot ciclista. El que ja no es tant conegut és que les millors ascensions al cim no són ni per la carretera de Bedoin (la més clàssica) ni la de Maulacene, ni la de Sault… la bici de gravel ens dóna la possibilitat d’enllaçar carreteres i pistes que ofereixen una nova dimensió i són les més espectaculars. De totes maneres, si vols, també pots venir amb la teva bici de carretera i intentar formar part de l’exclusiu club de “Les cingles du mont Ventoux”. Aquest club el formen tots aquells que han sigut capaços de pujar al Mont Ventoux per les tres cares (de carretera) en un sol dia (137 kms. i +4.500 mts).

NOVEMBRE
4/5 – ARIEJA (carretera)

Els colors de la tardor a l’Arieja són un al·licient més per desplaçar-nos a un dels territoris que hem visitat, i no ens cansarem de fer-ho, en més ocasions. Repetrirem ascensions, però crearem nous itineraris. L’Arieja sempre és una aposta segura i guanyadora