Notícies

Bollé: Cascs i ulleres

Icon 19 de June de 2017

Per completar la gama de cascs i ulleres d’altes prestacions, a partir d’avui, ja podeu disposar a Guiabike dels productes de la reconeguda marca francesa Bollé.

bolle4

Casc
El casc de Bollé està perfectament dissenyat per oferir la màxima ventilació, a més, té un compartiment per poder deixar les ulleres de sol.

bolle2

La seguretat és un dels pricinipal arguments del seu disseny i disposa d’un adhesiu amb un codi QR perquè en cas d’accident s’accedeixi a les teves dades com més aviat millor
bolle5

Un llum amb tecnologia LED està situat a la part posteriror del casc per ser el màxim de visibles en tot momentbolle6
Però les possibilitats d’aquest casc no acaben aquí, ja que de sèrie, tots ells, inclouen una visera molt pràctica per utilitzar amb la bici de muntanya i d’un folre amb orelleres per utilitzar els dies més freds. Com a opció sempre tens les pràctiques “tapes” que ofereixen més aerodinàmica i que són ideals en cas de pluja i/o fred rigorósbolle7bolle3

 

Ulleres
Des del seu inici, la marca Bollé, s’ha caracteritzat per voler satisfer les necessitats dels ciclistes, per això ofereix fins a 12 models diferents d’ulleres per a la pràctica del ciclisme.

 

bolle1bolle8