Notícies

Calendari sortides Guiabike

Icon 6 de February de 2017

Ja tenim les dates per les properes sortides de Guiabike de cap de setmana tant en bici de carretera com en bici de muntanya.

BICI DE MUNTANYA

Març 25 i 26: Ens desplaçarem fins al Berguedà per pedalar per la Serra del Catllaràs, un recorregut excepcional per una de les zones més desconegudes i salvatges de Catalunya. L’endemà ens enfilarem fins els Rasos de Tubau (part oriental de la serra del Catllaràs) per gaudir de les seves magnífiques vistes.

Juny 3 i 4: La Cerdanya, per la seva situació peculiar, ofereix múltiples possibilitats per a la pràctica del BTT en un entorn únic.
En dues etapes farem una volta circular per decobrir-ne alguns dels seus millors secrets.

index-web-muntanya

 

————————————————————————————————————————————————————————————–

BICI DE CARRETERA

Maig 13 i 14: Com cada any visitarem la comarca de l’Alt Berguedà per disfrutar de les seves ascensions. Aquest any però iniciarem l’itinerari fent una visita a la comarca veïna del Solsonès, amb alguna sorpresa en forma del 20%.

Maig 27 i 28: Un altre dels clàssics de Guiabike és la visita a l’Arièja. Una zona coneguda però amb un recorregut completament diferent amb inici  al departament dels Pirineus Orientals. El port de Palhieres tornarà a ser el port estrella amb una aproximació totalment diferent a la realitzada els últims anys.

Setembre 16 i 17: El gegant de la provença és un dels destins de milers de cicloturistes arribats de diferents països. La seva situació geogràfica (aïllat de grans muntanyes), la duresa del recorregut, la llegenda que hi va escrivint el Tour cada any (Froome hi ha escrit les últimes pàgines al córrer durant varies metres sense bici en l’última edició) converteix el Mont Ventoux en un destí imprescindible.

 

index-web-carretera

 

Com sempre les places són limitades a 15 persones i es reservaran per rigorós ordre d’inscripció.