Notícies

Calendari de sortides carretera 2018

Icon 20 de November de 2017

carretera2018

 

Ja tenim les dates per les properes sortides de més d’un dia pel 2018 amb bici de carretera. Durant el mes de  desembre obrirem inscripcions amb tots els detalls i preus. Estigueu molt atents perquè aquest any les places seran més limitades del que es habitual.

BICI CARRETERA

Maig  26 i 27: Alt Berguedà. Un format diferent del que tenim acostumats a fer a Guiabike. Es tractarà que cadascú segueixi el track per tal de superar els 8.848 mts de desnivell del
recorregut. Haureu d’anar segellant el llibre de ruta en diferents punts que us trobareu pel recorregut. També hi trobareu avituallaments. Els molt valents podran triar la versió nonstop i els
valents l’opció dues etapes.

Juny 16 i 17: Tarascon-Bagneres. Un inici i final que ja coneixem, però una ruta totalment nova. Un itinerari 100% guiabike per carreters solitàries, ports desconeguts i pobles amb encant.
Una descoberta que no deixarà a ningú indiferent.

Juliol 23……28: Bourg d’Ousians/Bormio. El viatge que tot cicloturista ha de realitzar , almenys, un cop a la vida.

 

Setembre 8,9 i 10: Luz Saint Sauveur. El bressol del cicloturisme als Pirineus. El camp base perfecte per realitzar els ports amb més renom del ciclisme i pas obligat cada any del Tour de France.