Notícies

Everest Guiabike carretera 2018

Icon 29 de November de 2017

 

 

EVEREST GUIABIKE 26 i 27 de maig de 2018

Presentació
L’Everest Guiabike serà un cap de setmana de cicloturisme de carretera per la comarca del Berguedà, on hi tindrà cabuda tothom qui vulgui pedalar, en un entorn immillorable i en uns recorreguts estudiats a consciència, independentment del seu estat de forma. Fins i tot podrem conciliar pedalar amb la vida de parella i/o familiar.

Si bé la proposta original serà realitzar un itinerari (lineal) de 8.848 mts. de desnivell, la fórmula que utilitzarem permetrà que qui no es vegi capacitat per realitzar un recorregut tant exigent pugui igualment participar de l’esdeveniment en un recorregut d’inferior distància i desnivell.

everest03
Camp base
Si l’èxit de tota ascensió a la muntanya de l’Everest rau en gran part en tenir un camp base, a l’Everest Guiabike també tindrem el nostre camp base i també tindrà un paper decisiu.

El camp base serà el punt de sortida i arribada dels quatre itineraris que ús proposarem. Allà hi tindreu avituallament sòlid i líquid, taller mecànic, sala de massatges, podreu tenir-hi tot el material que necessiteu, podreu pernoctar-hi, dutxar-vos, … i el més important, disposareu d’una pantalla on veureu en tot moment i en temps real en quin punt es troben tots els participants. Així ,si veniu acompanyats de familiars, en el camp base a part de disposar de tots els serveis que necessitin també podran saber en qui lloc us trobeu i així poder accedir en algún punt de l’itinerari per poder-vos animar.

everest04

Quatre itineraris, un Everest
La principal característica que tindrà l’Everest Guiabike serà que hi haurà quatre itineraris, tots ells amb sortida i arribada al camp base. La suma del desnivell positiu d’aquests quatre itineraris ens donarà la xifra màgica de l’alçada de l’Everest.
Els quatre recorreguts presentaran ascensions completament diferents. En cap cas repetirem cap port. Els quatre itineraris tindran en comú una distància i desnivell similars i tots ells transcorreran per la comarca del Berguedà. Itineraris d’apoximadament 100 km. i entre 2.000 i 2.500 mts de desnivell.

everest02

Repte personal
L’Everest Guiabike no és una competició. Tot i que en tot moment des del camp base podrem saber la vostra posició, ningú es preocuparà que realitzeu els itineraris proposats tal com us els passarem en el track. No hi haurà ni temps ni classificacions.
Tindreu 30 hores per realitzar el màxim d’itineraris que us vingui de gust. Si decidiu realitzar més d’un itinerari, sereu vosaltres mateixos qui decidireu l’ordre en que voleu realitzar cada itinerari.
El premi de realitzar els quatre itineraris en menys de 30 hores és la satisfacció personal d’haver assolit un desnivell positiu igual al de la muntanya més alta del planeta. Igualment qui completi; un, dos o tres itineraris haurà gaudit d’un cap de setmana practicant cicloturisme per un dels indrets del país amb més al·licients per fer-ho.