Notícies

Mitjons MB Wear

Icon 30 de March de 2017

Pedalar, principalment, ha de ser plaer i diversió. Per no passar desapercebuts i per expressar el teu caràcter de manera clara, MB Wear presenta una col·lecció amb colors i dissenys innovadors. Tretze versions diferents per a un producte únic i inconfusible amb el que no es renuncia a la qualitat de les fibres de la marca MB Wear, només 30 grams de pes amb una resistència i duració sense igual.

06mitjons

És un mitjó de compressió amb trama hexagonal que, a l’adaptar-se de manera perfecta al peu, crea microcanals per evacuar la suor a l’exterior, això permet mantenir el peu sempre sec. A més a més, gràcies als ions de plata aplicats dintre de la trama, ofereixen un alt nivell antibacterià.
03mitjons

La comoditat està assegurada per les costures ultra planes distribuïdes pels punts on el peu fa més pressió. Una fina capa de polipropilè dóna major elasticitat i suavitat i assegura l’absorció de vibracions i impactes, augmentant la sensació de comoditat i oferint una millor experiència en la pedalada, per llarga que sigui la ruta.

07mitjons
04mitjons
05mitjons
02mitjons
01-mitjons