Notícies

Gravacalçotada 2022 (II)

Icon 25 de febrer de 2022

Gravacalçotada 2022

Dia: 26 de març de 2022

Lloc de sortida i arribada:  Parking del Rest. Cal Pupinet
Calçotada: Restaurant Cal Pupinet
Carrer Santa Rita, 4,
08755 Castellbisbal,

Es pot ultilitzar el parking privat del Restaurant
L’estació de tren de rodalies mes propera és la d’ El Papiol.

Sortida lliure de 8h a 9h
Hora de la calçotada: 15h.
66 kms.  + 1.300 mts. ó 55 kms. + 1.100
Preus: Calçotada (calçots, carxofes, carn a la brasa, crema catalana, café i beguda) 35€
Menú junior (Macarrons boloñesa, pit de pollastre arrebossat, gelat i beguda) 20€
Menú infantil (combinat de pit de pollastre a la brasa, croquetes i patates fregides,
gelat i beguda) 15,50€

 

La gravacalçotada és un recorregut ciclista que transita per vies públiques i amb la circulació oberta i concebuda com a excursió personal. No es tracta ni d’una marxa cicloturista ni d’una competició ciclista. El participant assumeix el risc inherent a la participació en aquest esdeveniment obert al trànsit i es compromet a respectar les lleis de seguretat viària i el seu reglament, vetllant per la seva seguretat i per la resta de participants i usuaris de la via pública.
Recomamen que els participants disposin d’assegurança pròpia d’accidents i RC.

El recorregut, sense presses però sense pauses, es pot realitzar en unes 4h30′. Evidentment a un ritme fort i sense aturades en menys de 4 hores es pot finalitzar. Tingueu-ho en compte perque fins a les 15h no començarà la calçotada.

El recorregut està pensat per a disfrutar-lo en una bici de gravel així que amb btt també es pot realitzar. Només haurem d’emprenyer la bici en dues ocasions: al km.9 per travessar un torrentet sec i en el 17 per creuar la via del tren per un pas subterrani en una estació.

El recorregut no està senyalitzat (necessiteu seguir el track que us enviarem el 25 de març)  i tampoc hi ha punts d’avituallament. En aquest sentit en el Km. 27 gairebé en el punt més alt del recorregut, hi ha el Restaurant La Pastora. Per uns 10eur podreu fer un bon esmorzar a la brasa amb beguda i café… amb les millors vistes de l’itinerari. Això sí, només  trobareu el restaurant els que feu el recorregut de 66kms.

Compte al punt quilomètric 15,3 s’ha d’efecturar un gir a l’esquerra que està prohibit. Ho podreu fer tranquilament pujant a la vorera i creuant el pas de vianants.

Compte al punt quilomètric 45,8 (35,7 a la curta)  just passat el tanatori . El pont s’ha de creuar pel pas de vianants i continuar per  la vorera (anem contradirecció). Just al abandonar el pont hem de  creaur la carretera en un punt amb poca visibilitat.

 

El nombre màxim de ciclistes será de 50. A la calçotada hi poden anar acompanyants, familia, … sense limit de persones. A continuació us adjuntem un enllaç per poder efectuar la inscripció i el pagament. Cal inscriure’s encara que no s’assisteixi a la calçotada. INSCRIPCIÓ