Guiabike

Què fem

Serveis i valors

Sortides
Organitzem sortides i esdeveniments amb bicicleta amb totes les garanties i amb professionals qualificats.
Rutes
Dissenyem i provem nosaltres mateixos les rutes per a oferir una millor l’experiència.
Botiga
Hi podràs trobar tot tipus de roba, accessoris i complements relacionats amb la bici, així com els últims models d’algunes de les marques pioneres del sector.
productes
Productes exclusius
Disposem de productes exclusius amb el disseny Guiabike i els millors materials del mercat.
manteniment
Manteniment
Et posem la teva bici a punt i te la preparem per a que estigui disponible per qualsevol projecte.
Transport
Oferim un servei de transport per a les nostres rutes, tant de la bici com de les persones que l’han contractat.
Salut i alimentació
A la nostra botiga hi podràs trobar també productes de nutrició per a les sortides més exigents.
Mecànica
Oferim un servei de reparació de bicis.

Qui som

Guiabike

A Guiabike ens sedueix una paraula: cicloturisme. La combinació perfecte: pràctica de la bici i turisme. El plaer de pedalar sense cap més pretensió que la de gaudir.

Els temps de crisis són temps de canvis i també d’oportunitats. Projectes forjats durant anys que mai veurien la llum sinó fos perquè la crisis et dona l’última empenta per desenvolupar-los, així neix Guiabike l’any 2014 després de madurar un projecte que en realitat és el resultat de l’aprenentatge de tota una vida.

El punt d’inflexió del projecte es produeix el 2013 amb l’obtenció del certificat de professionalitat de guía per itineraris amb bicicleta. El que fins aleshores havia sigut un obstacle per poder desenvolupar un projecte, es convertia en el principal avalador i tret distintiu per dur-lo a terme.

Dit d’una altra manera, per fi estàvem en condicions de complir les normatives i decrets que regulen la pràctica i el guiatge de grups de ciclisme a Catalunya. L’any 2013 ens registràvem a l’Escola Catalana de l’Esport com a professionals de l’esport i el 2014 registràvem l’empresa Guiabike al Consell Català de l’Esport com a organitzadora de sortides i esdeveniments amb bicicleta.

Guiabike té dues línies molt clares i diferenciades d’actuació:

  • A particulars: Servei de reparació i venda de material per a la bici, des del seu local situat al c. Orient, 3 de Castellbisbal.
  • A professionals (relacionats, o no, amb el món del ciclisme, com botigues de bici, clubs, agències de viatges, administracions, empreses…): Activitat de guiatge per itineraris amb bicicleta de forma professional i amb la tranquil·litat de complir totes les normatives vigents.