Com ho fem

Rutes Guiabike

Serveis exclusius

Disseny i preparació de la ruta
Seleccionem els millors itineraris que creen experiències inoblidables per a tothom que hi participa.
Transport del personal i bicis
Ens ocupem dels transfers als aeroports i de transportar tant als ciclistes, les bicis i material.
Guies amb bicicleta en el grup
Durant el transcurs dels itineraris sempre anireu acompanyats de guies professionals que pedalaran al vostre costat.
Vehicles de suport
En tot moment amb els nostres vehicles de suport tenim la capacitat de transportar tant a ciclistes com les seves bicis.
Avituallaments líquids i sòlids durant les etapes
Sempre que ho necessiteu tindreu tant avituallaments líquids com sòlids. Oblideu-vos de carregar barretes i gels.
Servei de mecànica bàsica
Comptem amb personal qualificat per resoldre la majoria de problemes mecànics que puguin sorgir a les vostres bicis.
Trakcs amb perfils i altimetries detallades de les etapes
Afrontareu totes les etapes amb la informació més precisa possible tant de quilometratge, desnivells, altimetries, horaris, etc.
Gestió dels allotjaments
Coneixem el territori on pedalem, així oferim sempre els millors allotjaments per poder afrontar les etapes amb garanties.

Com ho fem

Valors

A Guiabike ens sedueix una paraula: cicloturisme. La combinació perfecte: pràctica de la bici i turisme. El plaer de pedalar sense cap més pretensió que la de gaudir.

La bici és el vehicle perfecte per fer turisme. Força ràpid per poder fer distàncies llargues però suficientment lent com per poder impregnar-nos de tot i de tothom per on passem. A més d’una manera, neta, silenciosa, sostenible i económica..

Ens agraden els viatges que ofereixin alguna cosa més que un esforç físic. Ens motiva generar experiències inoblidables per a tothom que participa en els nostres esdeveniments. Per això busquem itineraris que ens aportin el major nombre de sensacions: recorreguts en entorns excepcionals, carreteres amagdes que porten a llocs desconeguts, ascensions que les grans voltes ciclistes han convertit en mites per als ciclistes o per contra carreteres per on mai hi podrien passar.

No busquem la competició però sí que ens agraden els grans reptes i la superació personal. Som amants dels “colls”, dels “puertos” dels “cols” dels “Passos” o del “pavé”.

Però res de tot això tindria sentit sense el caliu de les persones. Per experiencia sabem que la bici uneix a les persones, ens fa iguals, fomenta la cooperació, el companyerisme i crea vincles que mai més es perden. També busquem això.

A Guiabike treballem amb els millors ingredients, ho cuinem amb les millors receptes que coneixem … el resultat el compartim amb tots vosaltes amb un festival de sensacions, emocions i experències: cicloturisme.

Als Pirineus juguem a casa, portem anys pedalant per aquesta serralada. Des del Cantàbric fins al Mediterrani: la zona de Navarra, Lus Saint Sauvier, o l’Arièja  són destins on tots els bons cicloturistes haurien d’haver-hi pedalat alguna vegada.

Al Pre-Pirineu català i més concretament a la comarca del Berguedà oferim rutes excepcionals amb l’avantatge d’estar a només 1 hora en vehicle desde Barcelona.

A l’entorn  de Barcelona també trobem recorreguts amb molt d’encant, Collserola, Montserrat, el Massis de Sant Llorenç, tenen l’avantatge de poder sortir pedalant desde la mateixa ciutat.

Però si busqueu etapes alpines del Tour o del Giro, també oferim itineraris pels principals colls dels Alps i les Dolomites. Podrem pedalar per on s’ha escrit la historia d’aquestes grans “bucles”.