RUTES

Alps gravel

Tende / Cuneo / Embrun
Del 17 al 23 de juliol

A continuació us detallem la sortida als Alps que tindrà lloc, si es pot, entre el 18 i el 24 de juliol de 2021. El mes de juliol és sinònim d’Alps a Guiabike, però aquest any la novetat és que tindrem ports d’asfalt i ports de terra. En concret, de les 6 etapes, 2 seran 100% d’ asfalt i les altres 50% terra / 50% asfalt.

Dia 18 / etapa 1(gravel): Sortirem de Castellbisbal a les 6:00 h fins a la localitat de Tende. Allà iniciarem la primera etapa (curta); l’ascensió al coll de Tende. 46 corbes de terra. Acabarem l’etapa a Cuneo on estarem a l’Hotel Best Western Plus Royal ***.

Dia 19 / etapa 2 (carretera): Sortirem de Cuneo per coronar el Coll de la Fauniera. El coll té tres “cares” així que pujarem per la Sud, baixarem per la Nord, tornarem a pujar per l’est i baixarem per la Sud fins a Cuneo. Hotel Best Western plus Royal***.

Dia 20 / etapa 3 (gravel): Sortirem de Cuneo per anar a buscar el coll de la Lombarda /asfalt), després encararem el Coll de Mourtiere (terra) que ens deixarà a pocs kms. del Cim de la Bonette, per on baixarem fins a Cuneo. Hotel Best Western Plus Royal ***

Dia 21 / etapa 4 (carretera): Sortirem de Cuneo direcció el Coll de Sampeyre que ens servirà d’aproximació per coronar el Coll de l’Agnello. La baixada de l’Agnello ens conduira fins a Guillestre (abans haurem trobat el trencall de l‘Izoard (opcional). Nit a l’Hotel Lacours ***.

Dia 22 / etapa 5 /gravel). El coll de la Finestre i lStrada de l’Assieta seran els protagonistes de la jornada, en funció de les forces/ànims podrem escometre alguna ascensió abans. Nit a l’Hotel Lacours***

Dia 23 / etapa 6 (gravel) : Sortirem d’Embrun per fer el llarguíssim port que coronarem al Túnel de Parpaillon (500m. estret i sense llum) Un cop coronat baixarem per l’altre costat on tindrem vàries opcions, la més bonica pujar al Coll de la Cayolle. Nit a l’Hotel Chambres d’Hotes du Villaret.

Dia 24: Tornada a Castellbisbal.

Si 25 dies abans de la sortida no s’ha arribat a la xifra mínima de 5 participants, cancel·larem la sortida i tornarem la paga i senyal. El nombre màxim de participants será de 8 persones.

Per qualsevol aclariment no dubteu a posar-vos en contacte

from $12
31

Flandes Roubaix

book now Iconview more
from $12
31

Maestrat

book now Iconview more
from $12
31

Mallorca

book now Iconview more
from $12
31

Breverest Berguedà

book now Iconview more