RUTES

Astúries

Del 13 al 19 de juny

Una zona que no hem visitat mai, pero que de ben segur convertirem en un classic.

Estigueu preparats pel millor perquè no hi ha ni un km. que decebi. Ports de La Vuelta 2020 com Farrapona, Cordal o Angliru.

Ports cássics com Lagos de Covadonga i ports únics com Gamoniteiro. Segur que els recordareu per sempre.

Dia 13 / Sortirem de Castellbisbal fins a la localitat de Pola de Lena. Nit a l’Hotel Ruta de la Plata de Asturias *** (840 kms).

Dia 14 / etapa 1: Sortida de l’Hotel per fer la 1a etapa on pujarem: El Cordal, Angliru i Cuchu Puercu. Només sortir de l’Hotel començarem el curt però exigent port del Cordal, a continuació afrontarem un dels ports més durs i mítics de la Vuelta, l’Angliru. Ja de tornada tornarem a pujar el port del Cordal (per on haurem baixat) però aquesta vegada li donarem continuïtat pujant el Cuchu Puercu. La baixada del Cuchu coincideix, en part, amb la pujada de l’endemà a la Cobertoria/Gamoniteiro. Nit al mateix hotel.

Dia 15 / etapa 2: Sortida de l’Hotel per fer la 2a etapa. La 2a etapa és la més “complexe” de totes i haurem de valorar en funció dels horaris, forces, motivació, meteo, … com l’afrontarem. Començarem la pujada a la Cobertoria, just abans de coronar, aquells que ho desitgin, poden agafar un trencall a la dreta per pujar fins el Gamoniteiro (es puja i baixa pel mateix lloc). Acabarem de coronar la Cobertoria i afrontarem el descens que en la seva part final el farem coincidir amb la “senda del oso” una via verda encimentada molt recomanable (la carretera va paral·lela a la senda, per si algú ho prefereix). A continuació hi ha l’exigent port de San Lorenzo que fa d’enllaç fins a la Farrapona. Caldrà valorar l’opció de fer-lo amb el vehicle de suport perquè no aporta gaire i per contra és un port força dur. El següent objectiu serà la Farrapona un port excepcional també escenari d’algun final d’etapa de la Vuelta. Un cop coronat, el port, té continuïtat per una pista durant 4 km. La pista en prinicpi, esta en bon estat i el vehicle hauria de poder-hi circular però fins que no arribi el dia no podem assegurar que el vehicle pugui fer el seguiment. Sempre hi ha l’opció de baixar pel mateix costat o afrontar un tram sense assistència. Nit al mateix hotel.

Dia 16 / etapa 3: Sortida de l’hotel per fer la 3a etapa. L’objectiu principal serà pujar a La Cubilla un port d’estil alpì amb 23 kms. però sense rampes excesivament dures. Un cop coronat hi ha l’opció de deixar-se caure fins l’Hotel o continuar; primer per una pista durant 3 kms i despres ja per asfalt fins el Port de Pajares. Com el dia anterior, fins que no arribi el dia no podem saber si el vehicle podrà fer aquest tram. Nit al mateix hotel de Pola de Lena.

Dia 17 / etapa 4: Trasllat fins a Colunga per realitzar la 4a etapa on pujarem: El Fito i Lagos de Covadonga. Com a opció qui no en tingui prou es pot acostar a l”Alpe d’Huez” asturià: Casielles. Poc més de 3.7 kms amb les seves 24 corbes. Nit a l’Hotel Santa Cruz *** de Cangas de Onis

Dia 18 / etapa 5: Sortida de l’Hotel per fer la 5a etapa pujant al Jitu Escarandi. L’inici d’aquest port coincideix amb l’inici de la “senda del Cares”. Potser algú hi vol estirar les cames. Nit al marteix hotel de Cangas.

Dia 19: Tornada fins a Castellbisbal.

El cost del viatge són 895€

Inclou:

 • Desplaçaments.
 • Hotels (dormir i esmorzar).
 • Avituallaments: líquids i sòlids
 • Dinars tipus picnic els dies d’etapa (amanides de pasta, entrepans, etc).
 • Tracks, mapes, altimetries…
 • Vehicle de suport
 • Fotografies
 • Servei de mecànica
 • Farmaciola

No inclou:

 • Ssopars.
 • Àpats dels dies en ruta (dies 13 i 19).
from $12
31

Maestrat

book now Iconview more
from $12
31

Arieja 2021

book now Iconview more
from $12
31

Breverest Berguedà

book now Iconview more
from $12
31

Alps 2021

book now Iconview more