RUTES

Breverest Berguedà

Guardiola de Berguedà
29 i 30 de maig

El Breverest serà un cap de setmana de cicloturisme de carretera i/o gravel per la comarca del Berguedà, on hi tindrà cabuda tothom qui vulgui pedalar, en un entorn immillorable i en uns recorreguts estudiats a consciència, independentment del seu estat de forma. Fins i tot podrem conciliar pedalar amb la vida de parella i/o familiar.

Si bé la proposta original serà realitzar un itinerari (lineal) de 8.848 mts. de desnivell, la fórmula que utilitzarem permetrà que qui no es vegi capacitat per realitzar un recorregut tant exigent pugui igualment participar de l’esdeveniment en un recorregut d’inferior distància i desnivell.

Repte personal

El Breverest no és una competició. Ningú es preocuparà que realitzeu els itineraris proposats tal com us els passarem en el track. No hi haurà ni temps ni classificacions.

Tindreu 30 hores per realitzar el màxim d’itineraris que us vingui de gust. Si decidiu realitzar més d’un itinerari, sereu vosaltres mateixos qui decidireu l’ordre en que voleu realitzar cada itinerari.

El premi per realitzar els quatre itineraris en menys de 30 hores és la satisfacció personal d’haver assolit un desnivell positiu igual al de la muntanya més alta del planeta. Igualment qui completi; un, dos o tres itineraris haurà gaudit d’un cap de setmana practicant cicloturisme per un dels indrets del país amb més al·licients per fer-ho.

Si l’èxit de tota ascensió a la muntanya de l’Everest rau en gran part en tenir un camp base, al Breverest també tindrem el nostre camp base i també tindrà un paper decisiu.

El camp base serà el punt de sortida i arribada dels quatre itineraris que ús proposarem. Allà hi tindreu avituallament sòlid i líquid, taller mecànic, podreu tenir-hi tot el material que necessiteu, podreu pernoctar-hi, dutxar-vos, etc.

Aquest any canvíem d’ubicació i el nou camp base el situarem a: El “Recó de l’avi a Guardiola de Berguedà (nucli urbà).

Quatre itineraris, un Everest

La principal característica que tindrà el Breverest serà que hi haurà quatre itineraris per la versió de carretera (i 4 per la de gravel) tots ells amb sortida i arribada al camp base. La suma del desnivell positiu d’aquests quatre itineraris ens donarà la xifra màgica de l’alçada de l’Everest.

Els quatre recorreguts presentaran ascensions completament diferents. En cap cas repetirem cap port. Els quatre itineraris tindran en comú una distància i desnivell similars i tots ells transcorreran per la comarca del Berguedà. Itineraris d’apoximadament 100 km. i entre 2.000 i 2.500 mts de desnivell.

De maig a octubre.

from $12
31

Maestrat

book now Iconview more
from $12
31

Arieja 2021

book now Iconview more
from $12
31

Astúries

book now Iconview more
from $12
31

Alps 2021

book now Iconview more