RUTES

Eslovènia

Škofja Loka
a partir de 1270 EUR

A continuació us detallem la sortida a Eslovènia que tindrà lloc, si es pot, entre l ‘1 i el 8 d’agost de 2021. Estrenem dates i destí. Aquest cop anirem fins a Eslovènia per realitzar-hi 5 etapes que ens portaran per tots el racons d’aquest país increïble. La campiona eslovena sub 23 de ciclisme en ruta ens ha dissenyat els itineraris a consciència. Totes les rutes seran per carreteres asfaltades.

Dia 1 / etapa 1: Sortirem de Castellbisbal a les 5:00 h fins a la localitat de Sospel (França). Allà iniciarem la primera etapa (curta); l’ascensió al coll de Turini. . Acabarem l’etapa a Menton (França) on farem nit a l’hotel:  Ibis Menton Bord de Mer**.

Dia 2: Trasllat de Menton fins a Škofja Loka (Eslovènia). Nit a l’Hotel Garni Paleta***.

Dia 3 / etapa 2: Farem un trasllat fins a Kranjska Gora per realitzar una etapa al cor dels Alps Julians. Un itinerari espectacular que ens farà pujar al mític coll de Vrsic (característic per les seves paelles adoquinades i per ser el primer port en establir numeracions a cada una d’elles) i al més alt d’Eslovèniva, el Mangart (2.072mts). També pedalarem per un dels rius més bonics d’Europa, amb el seu caracterísitc color verd esmeralda a la Vall del Soca. En total 99 kms amb 2.870 mts de desnivell. Nit a l’ Hotel Garni Paleta***.

Dia 4 / etapa 3: Sortirem d’Škofja Loka per realitzar una etapa de 150km. pel centre del país amb els colls de: Jezersko, Paulitsch Pass, Črnivec. En total 2.300 de desnivell. Nit a l’Hotel Garni Paleta ***

Dia 5 / etapa 4. Trasllat fins a Črna na Koroškem, per realitzar una etapa lineal de 140km. amb 2.600 mts de desnivell. amb els colls de Gabrsko i Rogla. Acabarem l’etapa a Kisovec, el poble natal de Primoz Roglic. Nit a l’Hotel Garni Paleta ***

Dia 6 / etapa 5 : Anirem fins a Zelesniki per començar l’etapa que ens durà per alguns dels llocs més visitats i fotografiats d’Eslovènia, com el llac Bled i el llac Bohinjsko jezero.. Farem els colls de Soriška planina, Pokljuka, Rudno polje, Jamnik, Dražgoše. en una etapa d’uns 100kms. i 2.900mts de desnivell. Nit a l’Hotel Garni Paleta ***

Dia 7: etapa 6: Visitarem la zona Sud del país en un recorregut que ens portarà pels colls de Nanos i Predmeja. 109kms. amb 2.500 de desnivell. Nit a l’Hotel HR Hotel *** (Itàlia).

Dia 8: Tornada fins a Castellbisbal

Si 25 dies abans de la sortida no s’ha arribat a la xifra mínima de 5 participants, cancel·larem la sortida i tornarem la paga i senyal. El nombre màxim de participants será de 8 persones.

Per qualsevol aclariment no dubteu a posar-vos en contacte

El cost del viatge són 1.270€ i inclouen; desplaçaments, hotels (dormir i esmorzar), avituallaments; líquids i sòlids, tracks, vehicle de suport, fotografies, servei de mecànica, farmaciola, … no inclou els sopars,ni els àpats dels dies en ruta ( dia 1,2 i 8).

from $12
31

Arieja

book now Iconview more
from $12
31

Gravelcalçotada

book now Iconview more
from $12
31

Comarca dels Ports

book now Iconview more
from $12
31

Navarra

book now Iconview more