RUTES

Everesting Berguedà

Bagà
30 i 31 de maig
Des de 30 EUR

L’Everest Guiabike és un cap de setmana de cicloturisme de carretera per la comarca del Berguedà, on hi tindrà cabuda tothom qui vulgui pedalar, en un entorn immillorable i en uns recorreguts estudiats a consciència, independentment del seu estat de forma. Fins i tot podrem conciliar pedalar amb la vida de parella i/o familiar.

Si bé la proposta original és realitzar un itinerari (lineal) de 8.848 mts. de desnivell, la fórmula que utilitzarem permetrà que qui no es vegi capacitat per realitzar un recorregut tant exigent pugui igualment participar de l’esdeveniment en un recorregut d’inferior distància i desnivell.

La principal característica que té l’Everest Guiabike és que hi haurà quatre itineraris, tots ells amb sortida i arribada al camp base de Bagà. La suma del desnivell positiu d’aquests quatre itineraris ens donarà la xifra màgica de l’alçada de l’Everest.

Els quatre recorreguts presenten ascensions completament diferents. En cap cas es repeteix cap port. Els quatre itineraris tenen en comú una distància i desnivell similars i tots ells transcorreren per la comarca del Berguedà. Itineraris d’apoximadament 100 km. i entre 2.000 i 2.500 mts de desnivell.

Us proposem varies opcions de pernocta perquè feu la reserva a la que s’adapti millor a les vostres necessitats. De totes maneres el “camps base” es situa al camping Bastareny de Barà que ens ofereix varies possibiliats de pernocta: tenda, autocaravana, xalet, …

A partir de 30 €.

Grups a partir de 7 participants fins a 30.

De maig a octubre.

from $12
31

Gravelcalçotada

book now Iconview more
from $12
31

Flandes Roubaix

book now Iconview more
from $12
31

Comarca dels Ports

book now Iconview more
from $12
31

Navarra

book now Iconview more