Notícies

Strava’t Castellbisbal 2021

Icon 10 d'abril de 2021

STRAVA’T CASTELLBISBAL 2021

 

Amb el mes d’abril donem inici a l’Strava’t Castellbisbal 2021. Pels que no esteu familiaritzats amb aquesta “cursa virtual” per etapes a continuació us expliquem com funciona.

Què és?

Strava’t és la primera cursa virtual per etapes que et permet participar quan et vagi millor.

Cada mes es  marcarà un segment, que es publicarà al compte d’instagram de @guiabike  i al web  www.guiabike.cat . Durant aquest mes és podrà realitzar el circuït tantes vegades com es vulgui.

Al finalitzar el mes s’agafaran els resultats que apareguin a Strava i es conformarà una classificació. El lloc que ocupa cada participant a la classificació li atorgarà un nombre determinat de punts que s’aniran sumant al llarg de l’esdeveniment.

Puntuació:

Hi ha tres classificacions “Homes, Dones i e-bikes” tant per BTT com per ROAD

El/la primer/a classificat/da tindrà 50 punts el segon 49 el tercer 48 i així successivament fins al cinquantè/na participant o posteriors que tindran 1 punt.

Com participar?

 

Cal disposar de l’app d’Strava, no es permet cap altre sistema de cronometratge. Tot hi que el track es pot gravar amb qualsevol dispositiu gps s’haurà de penjar a Strava.

El circuït s’ha de realitzar en la seva totalitat i en el sentit que s’indica, passant pels llocs on està virtualment marcat.

Quedaran desqualificats aquells tracks que presentin irregularitats en el traçat que no estiguin justificats.

A més per entrar a classificaions i sortejos caldrà seguir el compte @guiabike a Instagram.

 

Cal tenir en compte:

 

Que l’organització NO assumeix cap mena de responsabilitat pel que fa als accidents o incidències que puguin transcórrer en aquest esdeveniment. Entenent que cada participant assumeix la seva responsabilitat i la conseqüència dels seus actes. Recomanem que tothom estigui correctament federat i que es respectin les normes de circulació vigents.

 

NOVETATS 2021

  1. L’Esdeveniment es durà a terme durant quatre mesos: abril, maig, juny i juliol. És a dir que hi haurà quatre segments.

 

  1. Hi haurà dues versions d’Strava’t: BTT i ROAD. Seràn dos Strava’ts diferents amd dues classificacions diferents, … això sí, es podrá participar a les dues. Participant  a qualsevol de les dues versions s’optarà als premis dels sortejos.

 

  1. Hi haurà classificaió per e-bikes en les dues versions: BTT i ROAD.

 

  1. Per entrar a la classificació i als sortejos, a part de pujar la ruta a Strava caldrà seguir el compte @guiabike a Instagram.

 

 

SEGMENTS MAIG

. BTT: Al sector de Pegueres hem creat un nou segment d’uns 2,3 kms. amb dues baixades per a tots els públics  i una pujada curiosa. Clica al logo per anar al segment a Strava.


 

 

 

. ROAD: Una pujada d’1,25 km. on trobareu formigó, sterrato i asfalt. No entrarà a la classificació ni al sorteig aquells que no segueixin estrictament el track del segment.

Clica al logo per anar al segment a Strava.